روش های سئو کردن سایت

در دنیای حال حاضر بسیاری از افراد برای خرید ، فروش ، به دست آوردن اطلاعات و هر چیزی که فکرش را بکنید از اینترنت و جستجو در موتورهای جستجو مانند گوگل استفاده میکنند . گوگل برای رنک دادن به وب سایت ها بالای ۲۰۰ فاکتور را در نظر میگیرد که شما با سئو درست و اصولی میتوانید رتبه بسیار بالایی در موتورهای جستجو مخصوصا گوگل بدست بی آورید . بیشتر مدیران وب سایت بعد از راه اندازی وب سایت خود دیگر به بهینه سازی آن توجهی نمیکنند که از همین فرصت میتوانید برای بدست آوردن بهترین رتبه ها در گوگل استفاده کرد .

این مقاله به بخشهای زیر تقسیم میشود

۱ – سئو دامنه : راهکارهایی برای انتخاب هاست ، دامنه و همه مسائل مربوط به آنها بیان میشود .

۲ –سئو سراسری داخلی وب سایت : افزایش اعتبار و ارزش وب سایت ، دیده شدن بیشتر در موتورهای جستجو و مواد دیگر در بهینه سازی سراسری داخلی وب سایت میپردازد .

۳ – سئو داخلی صفحات وب سایت : موارد بالا به همراه دیگر نکات مهم سئو در هنگام ساختن صفحه جدید یا نوشتن مقاله جدید بیان خواهد شد .

۴ – لینک سازی : استراتژی هایی برای ساختن و بدست آوردن بک لینک که باعث افزایش اعتبار دامنه میشود ، گفته میشود .

۵ – بهینه سازی شبکه های اجتماعی : انجام فعالیت در شبکه های اجتماعی مستقیما باعث افزایش رتبه نمیشود اما به طور غیر مستقیم تاثیر خوبی دارد .

۶ – استراتژی های اصلاحی : تاکتیک هایی برای اصلاح و بهینه سازی استراتژی های سئو بیان خواهد شد .

سئو دامنه

سئو کردن دامنه

۱ – دامنه را با وجود کلمات کلیدی بهینه کنید

اولین قدم برای سئو کردن ، انتخاب دامنه مناسب میباشد . سعی کنید کلمه کلیدی اصلی در حیطه کاری خود را داخل دامنه بگنجانید . مهمترین کلمه کلیدی خود را باید استفاده کنید که برای پیدا کردن آن حتما تحقیقات کلمات کلیدی را باید انجام دهید . در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر مطالب زیر پیشنهاد میشوند :

تحقیقات کلمات کلیدی

راهنمای انتخاب دامنه سئو

۲ – دامنه را کوتاه انتخاب کنید

در هنگام انتخاب دامنه تا جایی که میشود دامنه را کوتاه انتخاب کنید . اینکار باعث میشود که نام دامنه شده به راحتی در ذهن مخاطب بماند و همچنین نوشتن آن را نیز راحت تر میکند .

۳ – ساب دامین ها را واضح و بهینه انتخاب کنید

در ساب دامین هم کلمات کلیدی و کوتاه را برگزینید . نام ساب دامین باید توضیحی از کارکرد آن باشد .

مثال : میخواهید یک انجمن راه اندازی کنید . ساب دامین بهینه به شکل زیر میباشد :

Forum.webrina.ir

میخواهید یک فروشگاه راه اندازی کنید . ساب دامین بهینه به شکل زیر میباشد :

Shop.webrina.ir

۴ – اطلاعات دامنه را آزاد بگذارید

اطلاعات شما در وب سایت Whois باید برای عموم آزاد باشد و نباید اطلاعات خود را خصوصی کنید . در صورت پنهان کردن این اطلاعات ممکن است گوگل به این نتیجه برسد که چیزی برای مخفی کردن دارید .

۵ – هاست مناسب انتخاب کنید

اصولا شرکت های هاستینگ ، هاست را با مشخصات و قیمتی مثل یکدیگر ارائه میکنند . شما باید با پرس و جو از دیگران و خواندن نظرات مردم در اینترنت ، شرکت هاستینگ خود را انتخاب کنید . فقط یادتان باشد که هاست داخل ایران به همراه SSL رایگان تهیه کنید . در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر مقاله زیر پیشنهاد میشود :

راهنمای کامل خرید هاست

۶ – تغییر دامنه و برند را درست انجام دهید

اگر احتیاج به تغییر دامنه و ری برند کردن دارید اینکار را با داشتن تمامی اطلاعات لازم انجام دهید تا زحمات شما از بین نرود . به زودی مطلبی در این باره منتشر خواهم کرد زیرا تجربه شخصی موفقی در این زمینه را دارم .

۷ – صبر داشته باشید

اصولا دامنه های قدیمی با محتواهای قوی ، پرطرفدار و داشتن تلاش مستمر در رتبه های بالاتری در نتایج گوگل قرار میگیرند . شما باید مقداری صبر کنید تا برند شما معروف شود ، بک لینک های شما بالا برود ، محتوای شما دیده شود ، در شبکه های اجتماعی معروف شوید تا بازدید و رتبه شما نیز بالا برود . صبر کردن در وب سایت یک نقش اساسی را ایفا میکند زیرا کلا وب سایت یک پروژه بلند مدت میباشد . در اوایل راه اندازی وب سایت شما در سند باکس ” sandbox ” گوگل قرار دارید که به شما ورودی خیلی کمی میدهد .

سئو سراسری داخلی وب سایت

سئو کردن سایت برای گوگل

۸ – کدهای خود را بهینه کنید

این کار نیاز به مقداری تخصص دارد و میتوانید از افراد دیگر کمک بگیرید یا خودتان آن را یاد بگیرید . بهینه کردن کدها باعث سرعت بیشتر وب سایت و بهتر شدن وضعیت خزنده های گوگل خواهد شد . اگر از وردپرس استفاده میکنید با استفاده از پلاگین Autoptimize میتوانید کدهای خود را فشرده و تا حدودی زیادی بهینه کنید .

۹ – فایل روبات تکست  ( Robots.txt ) را بهینه کنید

این فایل در هاست شما موجود میباشد که اجازه ورود به مکان های مختلف وب سایت را برای خزنده های موتورهای جستجو میدهد . سعی کنید قسمت هایی از وب سایت را که نمی خواهید در گوگل نشان داده شود ، دسترسی آن را از روبات تکست قطع کنید . از کدهای سئوی کلاه سیاه در داخل آن استفاده نکنید .

۱۰ – ارورهای سرور را درست کنید

برای وب سایت مشکلات زیادی بوجود می آید از سرور گرفته تا اسکریپ و پلاگین شما باید این ارورها را شناسایی و سریعا رفع کنید . ارورهای زیادی را میتوانید از گوگل وب مستر پیدا کرده و تصحیح کنید . همچنین فایل error_log در هاست شما موجود میباشد که ارورهای مدیریت محتوای شما در آن ذخیره میشود .

۱۱ – استفاده از صفحات استاتیک

اگر از وردپرس و cms های مشابه استفاده میکنید این مورد بدرد شما نمیخورد اما اگر از وب سایتی استفاده میکنید که محتوای آن تغییر نمیکند و همیشه ثابت است باید از صفحات استاتیک استفاده کنید .

۱۲ – از بردکرامب ( breadcrumbs ) استفاده کنید

بیشتر قالب ها این مورد را به صورت پیش فرض داخل خود دارند اما در صورتی که قالب شما ندارد حتما با استفاده از پلاگین آن را درون وب سایت خود قرار دهید . با استفاده از بردکرامپ هم کاربر و هم موتورهای جستجو میفهمند که در کجای وب سایت قرار دارند . موتورهای جستجو با همین اطلاعات میتوانند درک بهتری از وب سایت شما داشته باشند .

۱۳ – آدرس وب سایت ( URL ) را کوتاه انتخاب کنید

به همان دلایل که نام دامنه باید کوتاه باشد ، URL نیز باید کوتاه باشد . اینکار هم باعث بهبود رابط کاربری و هم باعث سازماندهی راحت تر وب سایت خواهد شد . از به کار بردن حروف اضافه و کلمات غیر ضروری در URL خودداری کنید و همچنین نام دسته بندی های خود را کوتاه انتخاب کنید البته اگر در URL نشان داده میشوند .

مثال : نام دسته بندی شما ” سئو کردن ۰ تا ۱۰۰ ” میباشد شما نام آن را به ” سئو ” تغییر بدهید . با اینکار هم URL شما کوتاه شده است و هم اینکه مسیر بردکرامب کوتاه و مفید میشود .

۱۴ – نقشه وب سایت HTML بسازید

این نقشه را با نقشه وب سایت XML که برای موتور جستجو درست میکنید اشتباه نگیرید . این نقشه وب سایت مخصوص کاربران میباشد تا بتوانند نمایه کلی و کاملی را از وب سایت شما مشاهده کنند و بتوانند راحت تر با آن کار کنند . اگر وردپرس دارید از افزونه HTML Page Sitemap میتوانید استفاده کنید .

۱۵ – ساختن و دادن نقشه وب سایت به گوگل

این نقشه وب سایت مخصوص موتورهای جستجو میباشد که درک بهتر و سریعتری را از وب سایت شما برای موتورهای جستجو فراهم میکند . بدون داشتن نقشه وب سایت هم گوگل محدودیتی برای پیدا کردن و خزیدن در وب سایت شما ندارد اما با بودن نقشه وب سایت بسیار سریعتر به محتوای مخصوصا جدید شما میرسد . بعضی از پلاگین های نقشه وب سایت هم قادر به اطلاع رسانی مطالب و صفحات جدید شما به موتورهای جستجو هستند مانند : Google XML Sitemaps . نقشه وب سایت خود را در گوگل وب مستر حتما ثبت کنید .

۱۶ – نقشه وب سایت خود را به روز نگه دارید

وب سایت شما مدام در تغییر است بنابراین باید مطمئن شوید که نقشه وب سایت شما همیشه به روز باشد . اگر از پلاگین Google XML Sitemaps استفاده میکنید نگرانی وجود ندارد زیرا به محض به روز رسانی وب سایت نقشه وب سایت شما نیز به روز میشود .

۱۷ – مطمئن شوید وب سایت شما در تمامی دستگاه ها و مرورگرها درست بارگزاری میشود

یکی از نکات اصلی در سئو کردن همین مورد میباشد زیرا در حال حاظر دستگاههای زیادی وجود دارند که کاربران از آنها استفاده میکنند . مرورگرهای زیادی هم وجود دارد که باید حتما وب سایت خود را در داخل تمامی آنها تست کنید .

۱۸ – بهینه سازی برای موبایل

در حال حاضر بیشتر کاربران با موبایل وب گردی میکنند بنابراین اگر وب سایت شما برای موبایل بهینه سازی نشده باشد بسیاری از این کاربران را از دست خواهید داد زیرا گوگل صفحاتی که در موبایل درست نمایش داده نشوند را در نتایج موبایلی نمی آورد . وب سایت خود را از لینک زیر تست کنید تا حتما برای موبایل بهینه باشد :

تست نسخه موبایل گوگل

۱۹ – کار کردن با وب سایت خود را راحت کنید

کار کردن با وب سایت باید راحت باشد و همه چیز به صورت درست دسته بندی شده و در اختیار کاربر قرار داشته باشد . گوگل روی این مورد بسیار حساس است و آن را جزء فاکتورهای رنکینگ به حساب می آورد .

۲۰ – از ساختار مارک آپ ( structured markup ) استفاده کنید

البته این مورد هنوز در جستجوی فارسی توسط گوگل استفاده نمیشود اما ممکن است در آینده از آن استفاده بشود . با استفاده از این گزینه جعبه ای در گوگل برای پاسخ به سوالات کاربران باز میشود که باعث بیشتر مطرح شدن وب سایت شما و کلیک روی آن خواهد شد .

۲۱ – از لینک های داخلی با انکر تکست ( anchor text ) مناسب استفاده کنید

این مورد هم میشود گفت قسمتی از بهبود رابط کاربری وب سایت است . شما باید در مقاله خود به اندازه بهینه به دیگر مطالب وب سایت خود که میدانید برای کاربر مفید است و روی آن کلیک میکند ، لینک بدهید . حتما در هنگام لینک دادن از انکر تکس مناسب استفاده کنید . برای اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله زیر را مطالعه  کنید :

استفاده درست از انکر تکست

۲۲ – به وب سایت های معتبر لینک دهید

سعی کنید در مقاله خود هر جایی که احساس کردید لینک دادن به وب سایتی دیگر برای کاربر مفید میباشد از اینکار اجتناب نکنید . اینکار باعث اعتبار بخشیدن به وب سایت شما نیز میشود . فقط به وب سایت های معتبر لینک دهید زیرا اگر به وب سایت های غیر معتبر لینک دهید شاید اثرات معکوسی داشته باشد . همچنین ممکن است که سایت های غیر معتبر آن لینک را حذف کنند و شما دچار بودن لینک شکسته بشوید .

۲۳ – فرمت عکس را درست انتخاب کنید

بعضی از فرمت ها به درستی در تمامی مرورگرها و سرویس ها نمایش داده نمیشوند . فرمت های قابل قبول : JPG ، PNG ، GIF میباشد اما پیشنهاد میشود که از فرمت JPG استفاده کنید .

۲۴ – از تگ ALT استفاده کنید

با گذاشتن نوشته ALT در عکس باعث بالا رفتن رنک و شانس بیشتر نمایش داده شدن در نتیجه های عکس موتورهای جستجو میشوید . اینکار باعث افزایش اعتبار دامنه به طور مستقیم نمیشود اما تاثیر خود را به طور غیر مستقیم نشان خواهد داد .

۲۵ – سرعت وب سایت خود را به حداکثر برسانید

یکی از مهمترین فاکتورهای سئو وب سایت ، سرعت بارگزاری آن میباشد که توسط گوگل مستقیما بیان شده است . آیا میدانستید :

  • ۴۷% از کاربران انتظار دارند صفحه مورد نظر در ۲ ثانیه بارگزاری شود .
  • ۴۰% از کاربران بیشتر ۳ ثانیه منتظر نمی مانند .
  • ۱ ثانیه تاخیر در بارگزاری ۷% از بازدید کنندگان شما را کاهش میدهد .

اگر از وردپرس استفاده میکنید ۲ پلاگین زیر را نصب کنید :

WP Super Catch

Autoptimize

۲۶ – از SSL استفاده کنید

گوگل به طور رسمی اعلام کرده است که استفاده از SSL باعث بالا رفتن رنک میشود . استفاده از SSL همچنین باعث افزایش امنیت وب سایت و بهبود رابط کاربری نیز میشود .

۲۷ – محتوای کپی را پیدا و پاک کنید

گوگل از محتوای کپی متنفر است . اگر از وب سایت دیگری مطلب ، محتوا و یا هر چیز دیگری کپی کرده اید سریعا پاک کنید اما مهمترین محتواهای تکراری در خود وب سایت شما و توسط خود شما ایجاد میشود . با استفاده از گوگل وب مستر میتوانید محتوای کپی وب سایت خود را پیدا و تغییر بدهید . البته بیشتر افراد نمیدانند که محتوای کپی دارند زیرا محتوای کپی طوری نیست که بسیاری از افراد فکر میکنند . اگر نیاز به اطلاعات بیشتری در مورد محتوای کپی وب سایت خود دارید مقاله زیر پیشنهاد میشود :

محتوای کپی چیست و چگونه باید آن را حذف کرد ؟

۲۸ – از تگ rel=canonical استفاده کنید

در صورتی که محتوای تکراری در وب سایت خود دارید اما به هر دوی آنها نیاز دارید در یکی از آنها از تگ canonical استفاده کنید تا گوگل بداند کدام نسخه اصلی است و همچنین شما را جریمه نکند . البته با استفاده از روبات تکست هم میتوانید به طور کلی دسترسی گوگل به آن صفحه را قطع کنید .

۲۹ – دسته بندی و ساماندهی محتواها

تمامی محتواهای خود را در شاخه و زیر شاخه های درست طبقه بندی کنید . گوگل با توجه به کلمات کلیدی و لغات به کار رفته در مقاله یا صفحه میتواند بفهمد که محتوای شما درباره چه چیزی است که البته بودن در دسته بندی درست به گوگل کمک بیشتری میتواند بکند .

۳۰ – اطلاعات تماس در وب سایت داشته باشید

این مورد یک فاکتور مهم در رنکینگ نیست اما گوگل به آن توجه و آن را بررسی میکند . اینکار باعث بهبود رابط کاربری نیز خواهد شد . یک صفحه تماس با ما درست کنید و تمام اطلاعات مورد نیاز مانند : شماره تلفن ، آدرس ، آی دی پیام رسان و دیگر موارد مورد نیاز را در آن قرار دهید . قرار دادن فرم تماس با ما نیز پیشنهاد میشود .

۳۱ – صفحه شرایط خدمات و استفاده در وب سایت تهیه کنید

مهم نیست که چه نوع وب سایتی دارید شما باید این صفحه را ایجاد کنید و در نقشه وب سایت خود نیز آن را قرار دهید . بودن این صفحه در وب سایت الزامی است و باعث اعتبار بیشتر وب سایت خواهد شد .

۳۲ – مشکلات گوگل وب مستر را درست کنید

گوگل وب مستر اطلاعات کاملی از مشکلات وب سایت را به شما میدهد . مشکلات در خزش وب سایت ، قطعی سرور ، مشکلات کد نویسی ، قطعی DNS ، مشکلات صفحات بهینه شده برای موبایل یا همان AMP و بسیاری موارد دیگر را میتوانید از وب مستر دنبال و برای درست کردن آنها اقدام کنید .

۳۳ – از نقد کاربران استفاده کنید

مخصوصا در وب سایت های فروشگاهی بودن نقد و نظرات کاربران تاثیر بسیار زیادی در تحت تاثیر گذاشتن کاربران دیگر دارد . همچنین برای امتیاز دادن کاربران به محصول یا مقاله امکاناتی را فراهم کنید . اگر از وردپرس استفاده میکنید از افزونه KK Star Rating برای دادن امتیاز کاربران استفاده کنید .

۳۴ – بونس ریت و خروج از وب سایت خود را کاهش دهید

این ۲ فاکتور برای گوگل مهم میباشند زیرا سطح رضایت کاربر را نشان میدهد . عموما هر چقدر بازدید کننده صفحات بیشتری را در وب سایت ببیند به عنوان نکته مثبت در نظر گرفته میشود . البته پایین بوردن بونس ریت و خروج کاربر کار سختی میباشد و به بسیاری از فاکتورها مانند : سرعت وب سایت ، محتوای ارزشمند ، شکل ظاهری وب سایت و بسیاری دیگر بستگی دارد .

۳۵ – افزایش زمان ماندن کاربر در صفحه

به هر روش اصولی که بلد هستید سعی کنید بازدید کنندگان را بیشتر در وب سایت خود نگه دارید . روش هایی مانند استفاده از عکس و مخصوصا ویدیو ، محتوای طولانی اما کاربردی و عالی یا پیشنهاد برای دانلود کتاب رایگان میتواند موثر باشد .

۳۶ – کاربران تکراری را بیشتر کنید

شما باید امکاناتی را فراهم کنید تا کاربرانی که به وب سایت شما وارد میشوند را دوباره بتوانید به سمت وب سایت خود بکشانید . مواردی مانند : ایجاد انجمن ، داشتن سرویسی خاص ، داشتن ابزاری رایگان و تولید محتوای جدید میتواند موثر باشد .

۳۷ – بهینه کردن برای کلمات کلیدی محلی

سئو کردن محلی وب سایت باعث بیشتر شدن نمایش وب سایت در نتایج برای کاربران نزدیک به شما میشود . در نگاه اول شاید زیاد به چشم نیاید اما فکر کنید کسی در گوگل جستجو میکند آرایشگاه و شما در نزدیکی آن شخص باشید و محل آرایشگاه شما به کاربر نشان داده شود به احتمال زیاد آن شخص به شما مراجعه خواهد کرد .

سئو داخلی وب سایت

فاکتورهای سئو داخلی سایت

۳۸ – برندسازی شخصی را انجام دهید

شما باید نام خود و دیگر اشخاص مجموعه خود مانند نویسندگان را در وب سایت معرفی و برند کنید . آشنایی کاربر با نام و عکس نویسنده مطلب میتواند یک ارتباط بین آنها ایجاد کند و کاربر را بیشتر از همیشه جذب کند . کاربر اگر یک مطلب خیلی خوب و مفید از شما را مطالعه کند مطمئنا در اینده با دیدن نام یا عکس شما مطلب دیگری از شما را نیز مطالعه میکند .

۳۹ – بهینه کردن عنوان های وب سایت مهم میباشد

مهترین قسمت در جذب کاربر در موتور جستجو انتخاب کردن عنوان مناسب میباشد . عنوان صفحه خیلی مهم است شما باید برای تمام صفحات خود یک عنوان بسیار خوب برای جذب کاربر انتخاب کنید . طول عنوان باید زیر ۶۰ کاراکتر باشد . شما میتوانید از روش هایی مانند : سوالی گذاشتن عنوان ، کوتاه گذاشتن ، استفاده از اعداد و بسیاری موارد دیگر استفاده کنید تا بهترین عنوان را انتخاب کنید .

۴۰ – توضیحات متای سئو انتخاب کنید

نوشتن متا تگ درست و بهینه باعث بالا رفتن نرخ کلیک میشود که در سئو بسیار مفید است . توضیحات متا باید کمتر از ۱۶۰ کاراکتر باشد و توضیحی خلاصه وار از صفحه مورد نظر را بدهد . باید از کلمات کلیدی داخل آن استفاده کرد . این امکان به صورت پیش فرض روی وردپرس نیست و باید از افزونه  Yoast Seo برای اضافه کردن آن استفاده کنید . البته در مواردی نباید از توضیحات متا استفاده کرد که توضیحات کامل آن را میتوانید در مقاله زیر بخوانید :

همه چیز درباره توضیحات متا را بدانید !!

۴۱ – عنوان و توضیحات متا باید خاص و یکتا باشند

شما باید تمام عنوان ها و توضیحات متا را به طور کامل برای کلمات کلیدی مورد نظر سئو کنید . از نوشتن توضیحات متای تکراری خودداری نمایید زیرا در سئو اثر منفی دارد . اگر وقت نوشتن توضیحات متا را ندارید آن را خالی بگذارید تا گوگل خودش تصمیم بگیرد کجای مقاله را در آن بی آورد .

۴۲ – از تگ های هدینگ ( H Tag ) استفاده کنید

از تگ های هدینگ در صفحات و مقالات خود حتما استفاده کنید . تگ های H1 ، H2 ، H3  و الی آخر . سعی کنید کلمات کلیدی را در داخل آنها بگنجانید . از تگ های هدینگ باید در مکان های مهم مانند عنوان های مطالب استفاده شود . این تگ ها برای جلب توجه کاربر میباشد تا بتواند مکان های مهم مقاله را پیدا کند بنابراین با گذاشتن آنها به کاربران کمک کنید . اگر نیاز به اطلاعات بیشتر دارید مقاله زیر را مطالعه کنید :

همه چیز درباره تگ های هدینگ

۴۳ – سئو کردن URL را یاد بگیرید

شما باید URL منسب صفحه و سئو برای تمام صفحات وب سایت خود برگزینید . آدرس تمام صفحات شما باید با موضوع صفحه مرتبط باشد . مثلا اگر مقاله ای درباره ” بالا بردن ترافیک سایت ” دارید آدرس صفحه سئو به شکل زیر خواهد بود :

https://webrina.com/20-ways-to-drive-traffic-to-website

نباید آدرس صفحه به صورت شماره و یا جملات عمومی باشد :

Webrina.ir/seo-part32

خواند مقاله زیر برای سئو کردن URL پیشنهاد میشود :

چگونه URL را سئو کنیم ؟

۴۴ – در تمامی صفحات حداقل چند صد لغت متن بنویسید

تمامی صفحات وب سایت شما باید حاوی محتوایی متنی باشد زیرا گوگل در صورت نبودن محتوا در صفحه آن را بی ارزش میداند و به نظر آن فقط برای ورودی گرفتن طراحی شده است . حتما از محتوایی یکتا استفاده کنید و از کپی و پیست کردن استفاده نکنید . برای مقالات خود بالای ۱۰۰۰ لغت را هدف قرار دهید . برای صفحه اصلی وب سایت نگران نباشید و فقط روی طراحی زیبا با رابط کاربری عالی تمرکز کنید .

۴۵ – برای هر لغت کلیدی صفحه یا مقاله ای درست کنید

اینکار باعث بالاتر رفتن رنک شما در آن لغت کلیدی خاص میشود . این مورد را با مثال شرح می دهیم :

شما میخواهید برای ” سئو کردن وب سایت ” رنک بگیرید اما میدانید که سئو کردن شامل بسیاری از موارد مانند : سئو داخلی ، سئو خارجی ، سئو کردن دامنه و بسیاری دیگر خواهد شد . شما اگر یک مقاله برای سئو انتشار دهید برای تمامی آنها به خوبی رنک نخواهید گرفت . شما باید برای تک تک آنها باید مقاله ای تهیه و برای همین کلمه کلیدی مثلا ” سئو داخلی وب سایت ” آن مقاله را سئو کنید .

۴۶ – از کلمات کلیدی هدف در محتوای خود استفاده کنید

همیشه از کلمات و عبارات واقعی استفاده نمایید و از به کار بردن عبارات و لغات فقط به دلیل سئو کردن خودداری نمایید . شما باید همیشه فقط و فقط به کاربر فکر کنید سپس به موتورهای جستجو . هر صفحه از وب سایت خود را برای کلمات کلیدی خاص سئو کنید .

۴۷ – محتوای طولانی تولید کنید

البته طولانی بودن مقاله بدون محتوا و جذابیت برای کاربران به هیچ دردی نمیخورد . شما همیشه روی محتوای با کیفیت ، جذاب و به درد بخور کار کنید و در صورت امکان آن را طولانی و کامل بنویسید . همیشه به فکر محتوای خوب و کاربردی و جذاب باشید . یک محتوای کوتاه و پر کاربرد بهتر یک محتوای بلند اما به درد نخور میباشد .

در حالت کلی تا جایی که نیاز دارید مقاله را بنویسید و از کش دادن الکی آن یا کوتاه کردن بی مورد خودداری کنید .

۴۸ – به طور منظم تولید محتوا کنید

گوگل به مقدار و زمان تولید محتوا اهمیت میدهد . اگر شما برای مدتی محتوای جدیدی تولید نکنید رفته رفته بازدید شما کاهش پیدا میکند . سعی کنید حداقل هفته ای یکبار یک محتوای با کیفیت تولید کنید .

۴۹ – محتوای خود را کاربردی تر کنید

در قسمت قبل گفتیم که محتوای با کیفیت تولید کنید اما کاربردی تر کردن محتوا نیز باعث بیشتر شدن وروی شما از گوگل خواهد شد .

آیا در محتوا و مقاله خود به سوالاتی که کاربران دنبال آن هستند جواب داده اید ؟

آیا شما طرز استفاده و راهنمایی انجام دادن کاری را ارائه داده اید ؟ یا فقط به آن اشاره کرده اید ؟

چقدر از محتوای شما برای کاربران قابل استفاده هستند ؟

۵۰ – محتوای منحصر به فرد تولید کنید

اگر محتوایی مانند بقیه وب سایت ها ارائه کنید گرفتن رتبه برای شما سخت میشود . شما باید محتوایی تولید کنید که در اینترنت نباشد یا حداقل کم باشد . گوگل محتوای منحصر به فرد و جدید را دوست دارد .

۵۱ – محتوای خود را به طور قابل ملاحضه ای به روزرسانی کنید

گوگل به ، به روزرسانی محتوا اهمیت میدهد . البته به روزرسانی باید زیاد باشد و فقط به عوض کردن چند لغت و یا چند جمله نباید اکتفا کرد زیرا گوگل برای اینگونه تغییرات ارزش زیادی قائل نیست . مثلا به روزرسانی مدام صفحه اصلی وب سایت و گذاشتن محصولات جدید نیز نوعی به روزرسانی حساب میشود .

۵۲ – غلط های املایی و دستور زبانی خود را درست کنید

گوگل توانایی تشخیص غلط های املایی و دستور زبانی را دارد . حتی اگر شما یک مقاله به زبان محاوره ای نوشته باشید شاید گوگل آن را به عنوان داشتن غلط محسوب کند . همیشه قبل از انتشار مطلب خود یکبار مطلب را کامل بخوانید و اشکالات آن را تصحیح کنید . اگر تمایل دارید میتوانید با استفاده از برنامه ویراستیار که برای ورد ( Word ) میباشد . غلط های املایی خود را به طور اتوماتیک تصحیح کنید .

۵۳ – از چند رسانه ای ها در محتوای خود استفاده کنید

استفاده از محتوای دیداری مانند عکس و ویدیو برای کاربر جذاب تر از محتوای نوشتاری میباشد زیرا به تمرکز کمتری نیاز دارند . بنابراین استفاده از عکس و ویدیو میتواند تاثیرات مثبتی روی وب سایت شما داشته باشد .

۵۴ – محتوای مکمل تولید کنید

محتوای مکمل به ابزاری مانند ماشین حساب ، چک لیست ، صفحه ای برای پرینت و غیره میگویند که برای کاربر مفید بوده و بتواند آنها را بیشتر در وب سایت نگه دارد . همچنین اینکار باعث ترافیک بیشتر ، لینک بیشتر و اشتراک گذاری بیشتر خواهد شد .

۵۵ – نرخ کلیک خود را بالا ببرید

نرخ کلیک یعنی نسبت نمایش به کلیک کاربران روی وب سایت شما . مثلا در مواقعی که نمایش شما زیاد باشد اما روی وب سایت شما کلیک نشود رتبه شما پایین تر خواهد آمد . با استفاده از برندسازی ، عنوان و توضیحات متای مناسب میتوانید نرخ کلیک را افزایش دهید .

۵۶ – پیدا و حذف کردن لینک های شکسته

گوگل از لینک های شکسته خوشش نمی آید . اگر لینک های خارجی به صفحاتی مانند ۴۰۴ ختم شوند دارای رابط کاربری مناسب نیست و این لینک ها ارزشی ندارند زیرا به جایی ختم نمیشوند . حتما لینک های شکسته را شناسایی و درست کنید . اگر از وردپرس استفاده میکنید از افزونه Broken Link Checker استفاده کنید .

۵۷ – از برچسب ها قافل نشوید

گذاشتن برچسب های جذاب و مرتبط با موضوع صفحه یا مقاله تاثیر زیادی در بالا بردن ترافیک و بهبود سئو دارد . گوگل از این برچسب ها به عنوان ارتباط و فهم بهتر از محتوای شما استفاده میکند . ورودی های زیادی نیز میتوان از برچسب های  ” کاملا یکسان با موضوع جستجو شده ” گرفت .

۵۸ – از اعداد و نشانه ها در محتوا استفاده کنید

با استفاده از اعداد و نشانه ها میتوانید مطلب را به صورت بهتری طبقه بندی کنید تا مخاطب درک بهتری نسبت به آن داشته باشد . همچنین میتوانید عنوان های اصلی که حاوی کلمات کلیدی هستند را با H2 علامتگذاری کنید و عنوان های فرعی را با اعداد و علامت ها نشانه گذاری کنید .

۵۹ – از ریدایرکت ۳۰۱ به درستی استفاده کنید

ریدایرکت ۳۰۱ استفاده های زیادی دارد مثلا وقتیکه میخواهید به طور کامل یک صفحه را به صفحه ای دیگر منتقل کنید که تمام ارزش و رنک آن نیز به صفحه جدید منتقل شود . این ریدایرکت در سئو تاثیر زیادی دارد زیرا تمام ارزش صفحه قبلی به صفحه جدید منتقل میشود .

۶۰ – ارورهای ۴۰۴ را درست کنید

وقتی کاربری صفحه ای را باز میکند و دیگر آن صفحه موجود نیست ارور ۴۰۴ نمایان میشود . اگر آدرس صفحه را عوض کرده اید از ریدایرکت ۳۰۱ استفاده کنید اگر هم که پاک شده اند کاری لازم نیست انجام دهید .

لینک سازی

سئو با لینک سازی

۶۱ – در وب سایت های همکار پست میهمان بگذارید

قسمت زیادی از سئو مربوط به لینک هایی هستند که به وب سایت شما اشاره میکنند . اعتبار دامنه شما وابستگی زیادی به بک لینک دارد . بیشتر بک لینک ها باید به صورت طبیعی ساخته شوند اما برای سرعت بخشیدن به این کار میتوانید در وب سایت های همکار و مربوط به حیطه کاری خود پست میهمان بگذارید و لینک وب سایت خود را داخل آن بگنجانید . از انجمن هایی که در زمینه کاری شما هستند نیز میتوانید استفاده کنید .

۶۲ – پست میهمان در وب سایت های معتبر بگذارید

مشخصا گذاشتن پست در وب سایت های معتبر با کاربران زیاد باعث بخشیدن اعتبار زیادی به وب سایت شما میشود . به جز بالا رفتن رنک شما باعث بالا رفتن بازدید شما نیز خواهد شد زیرا بسیاری از کاربران روی لینک ها کلیک میکنند و وارد وب سایت شما شده و با شما آشنا خواهند شد .

۶۳ – بک لینک های متنوع بگیرید

سعی کنید از وب سایت های زیاد و مرتبط لینک بگیرید . ۳ بک لینک از هر وب سایت کافی میباشد . به جای گرفتن لینک بیشتر از وب سایت های محدود به گرفتن لینک از وب سایت های معتبر دیگر بپردازید .

۶۴ – از صفحات با اعتبار بالا لینک بگیرید

تمام صفحات وب سایت از اعتبار یکسانی برخوردار نیستند . در اینجا بحث اعتبار صفحه و اعتبار دامنه پیش می آید . صفحاتی از وب سایت که در رتبه های بالاتر در گوگل قرار دارند اصولا رنک بالاتری دارند و لینک گرفتن از آنها خیلی مفیدتر از صفحات کم ارزش یک سایت معتبر میباشد .

۶۵ – بک لینک های خود را روی صفحات مهم بگیرید

این خیلی مهم است که در جریان بک لینک گیری برای صفحات پر محتوا  و اصلی خود لینک بگیرید . اینکار باعث قدرتمند تر شدن آن صفحه و ظاهر شدن آن در نتیج اول گوگل میشود . البته طبیعی بودن مدنظرتان باشد زیرا ساختن لینک های بسیار زیاد با انکر تکست یکسان و در مدت زمان کم میتواند به جریمه شدن بی انجامد .

۶۶ – انکر تکست مناسب انتخاب کنید

انکر تکست به نوشته ای گفته میشود که در دارای لینک بوده و میشود روی آن کلیک کرد . سعی کنید در هنگام لینک دادن از کلمات کلیدی خود استفاده کنید . در استفاده از کلمات کلیدی زیاده روی نکنید زیرا امکان دارد توسط گوگل جریمه بشوید . در بعضی موارد کلمات مترادف انتخاب کنید یا از جملات چند کلمه برای لینک دادن بهره ببرید .

۶۷ – از لینک های نو فالو استفاده کنید

در صورتیکه میخواهید از لینک های دستی بیشتری مانند لینک گرفتن از نظرات سایت های دیگر استفاده کنید از لینک های نو فالو استفاده کنید تا از جریمه گوگل در امان بمانید . در کل پیشنهاد میشود از ساختن لینک های زیاد توسط خودتان اجتناب کنید .

۶۸ – تداوم در گرفتن لینک

ممکن است مطلبی در اوایل انتشار بک لینک های زیادی دریافت کند اما با گذشت زمان تعداد اضافه شدن لینک های آن کاهش یابد ، همین باعث میشود گوگل آن مطلب را ” مفید برای زمانی کوتاه ” تلقی کند و از بالا بردن رنک آن خودداری نماید .

۶۹ – لینک گرفتن از ویکی پدیا

ویکی پدیا یکی از معتبرترین وب سایت های موجود میباشد که لینک گرفتن از آن باعث بهبود سئو شما میشود . همه افراد میتوانند در ویکی پدیا فعالیت و ادیت کنند بنابراین هرجایی که مناسب به نظر میرسد وب سایت خود را لینک کنید . ویکی پدیا مسئولیت های خود را جدی انجام میدهد و اگر لینک شما ۱۰۰% مفید و ارزشمند نباشد احتمالا حذف خواهد شد .

۷۰ – پیدا و حذف کردن لینک های بد

اگر کسی یا شرکتی را برای گرفتن لینک استخدام کرده اید ممکن است لینک های اسپم زیادی را برای شما گرفته باشند که در پایین آوردن رنکینگ شما تاثیر زیادی دارد . شما باید با استفاده از گوگل وب مستر این لینک ها را پیدا و حذف کنید . لینک ها در گوگل وب مستر در قسمت Search Traffic سپس Links To Your Site قابل دسترسی میباشند .

۷۱ – لینک هایی که قابل حذف کردن نیستند را Disvow کنید

با انجام این کار در گوگل وب مستر میتوانید تاثیر بک لینک مورد نظر را از بین میبرید و اگر اسپم باشد تاثیر منفی آن از بین خواهد رفت . البته همیشه سعی کنید اول از همه بک لینک های مورد نظر را در وب سایت های دیگر پاک کنید اما اگر نشد از این روش استفاده کنید .

۷۲ – تبادل لینک نکنید

طبق گفته گوگل تبادل لینک میتواند باعث جریمه شدن وب سایت توسط گوگل بشود . لینک سازی باید به صورت طبیعی اتفاق بی افتد و گرفتن و دادن لینک به صورت توافقی به منظور بالا بردن رنکینگ مردود میباشد .

۷۳ – بک لینک های رقبا را بررسی کنید

اگر رقبا توانسته اند این لینک ها را به دست بی آورند شما نیز میتوانید این کار را انجام دهید ، حداقل درصد زیادی از آن را میتوانید به دست بی آورید . از وب سایت های زیر میتوانید بک لینک های وب سایت های رقیب را بدست بی آورید و مثل آنها از همان وب سایت ها بک لینک بگیرید . از وب سایت های زیر میتوانید استفاده کنید که بهترین آن مورد اول ( موز ) میباشد :

۱ – MOZ

۲ – Ahref

۳ – SEMRush

۴ –SpyFu

۷۴ – اشتباهات اسناد محلی را درست کنید

بسیاری از مکان ها وجود دارند مانند نقشه گوگل ، وب سایت های کسب و کار و بسیاری از مکان های دیگر که اطلاعات شما در آنجا ثبت میشود . شما باید این اطلاعات را درست و به روز نگه دارید . مثلا اگر تلفن و آدرس شما عوض شد باید آنها را نیز عوض کنید . گوگل این موارد را برای سئوی محلی مدنظر قرار میدهد .

مثلا اگر شما آدرس دفترتان را از ونک به تهرانپارس برده باشید و آدرس خود را در نقشه گوگل عوض نکنید ممکن است در جستجوی های ونک به جای تهرانپارس نشان داده شوید .

۷۵ – در نقشه گوگلی خود نظر بنویسید

در نقشه گوگل پس از ثبت موقعیت خود ، در قسمت نظرات میتوانید چندین نظر در زمان های گوناگون با اکانت های گوناگون بگذارید تا رتبه آن را بهبود ببخشید . زیاد این کار را نکنید زیرا جزء رفتارهای اسپم طبقه بندی میشود .

۷۶ – از کاربران خود بخواهید نظر خود را در نقشه گوگل بنویسند

کاربران خود را تشویق کنید تا برای شما نظرات خودشان را بنویسند و به اصطلاح نقد کنند . هر چقدر نظرات و امتیاز مثبت تری بگیرید امکان نشان داده شدن در نتایج محلی شما بالا میرود .

۷۷ – محتوای ویروسی ایجاد کنید

به جای لینک های دستی شما میتوانید با تولید محتوایی عالی دیگران را مجبور به لینک دادن به خود بکنید . عواملی وجود دارند که میتوانند به ویروسی کردن محتوای شما کمک کنند مانند :

کامل و مشروح بودن محتوا

کاربردی بودن محتوا

استفاده از طنز

گذاشتن کلید اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

۷۸ – درخواست لینک دادن در صورت استفاده از محتوای شما

نوشتن کپی رایت در فوتر و اشاره به کپی کردن در صورت دادن لینک مستقیم میتواند به بک لینک سازی کمک کند .

۷۹ – تلاش خود را بیشتر کنید

هیچ استراتژی وجود ندارد که بتواند ترافیک شما را به تنهایی و سریعا افزایش دهد شما باید بسیاری از موارد گفته شده را رعایت کنید تا تاثیر آن را در وب سایت خود بعد از مدتی مشاهده کنید .

۸۰ – از مطالب محبوب خود مطلع شوید

با استفاده از گوگل آنالیتیک و مدیریت وب سایت میتوانید مطالب محبوب خود را پیدا کنید . با بررسی مطالب محبوب میتوان فهمید که کاربران شما به دنبال چه چیزهاییی هستند و حتی میتوان فهمید که از چه مکان هایی ترافیک شما وارد میشود . با بررسی این موارد میتوانید آن مطالب پر بازدید را بررسی و علت محبوبیت آنها را پیدا کنید .

بهینه سازی شبکه های اجتماعی

سئو سایت با شبکه های اجتماعی

۸۱ – پروفایل شبکه های اجتماعی خود را بهینه کنید

بهینه کردن پروفایل باعث افزایش اعتبار دامنه نمیشود اما میتواند باعث افزایش نشان دادن آن توسط موتورهای جستجو بشود .

مثال : شما پروفایل خود را با کلمات کلیدی کار خود پر میکنید که باعث پدیدار شدن شما در نتایج جستجوی همان شبکه اجتماعی و گوگل خواهد شد .

۸۲ – ارتباط کاربران با خود را راحت کنید

داشتن دنبال کننده های زیاد باعث افزایش رنکینگ مستقیم نمیشود اما میتواند با اشتراک گذاری زیاد و گرفتن بک لینک برای شما اینکار را انجام دهد . در نقاط مختلف وب سایت لینک شبکه های اجتماعی خود را قرار دهید تا کاربران بتوانند به راحتی با شما در تماس باشند .

۸۳ – دکمه اشتراک گذاری را در کنار محتوای خود قرار دهید

اینکار باعث راحت شدن اشتراک گذاری برای کاربران و بالا رفتن احتمال آن میشود . اگر قالبتان این قابلیت را ندارد از پلاگین Super Socializer برای وردپرس استفاده کنید .

۸۴ – آخرین پست خود را در شبکه های اجتماعی هم منتشر کنید

اینکار باعث بیشتر دیده شدن و احتمال بیشتر اشتراک گذاری و بازنشر آن مطلب میشود که در نهایت به افزایش رنک آن صفحه ختم خواهد شد .

۸۵ – درخواست اشتراک گذاری بدهید

سعی کنید کاربران خود را به اشتراک گذاری مطالب مخصوصا مهمترین آنها تشویق کنید . کاربران را مجبور به کاری نکنید زیرا آنها را از دست می دهید .

۸۶ – مقالات قدیمی خود را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

در شبکه های اجتماعی فقط نباید آخرین و جدیدترین مقالات خود را به اشتراک بگذارید بلکه باید مقالات قدیمی خود را نیز برای آشنایی بیشتر دنبال کنندگان خود به اشتراک بگذارید . سعی کنید به صورت چرخشی و در طول زمان همه مطالب خود را به صورت مداوم به اشتراک بگذارید .

۸۷ – افراد پرطرفدار و با نفوذ در شبکه هی اجتماعی را پیدا کنید

این افراد دارای دنبال کنندگان زیادی هستند که در صورت اشاره کوچکی به شما میتوانند ترافیک زیاد یا محبوبیت بالایی را برای شما به همراه داشته باشند . این افراد را دنبال کنید ، محتوای آنها را به اشتراک بگذارید ، به سوالت آنها پاسخ بدهید و در نهایت از آنها بخواهید که محتوای شما را به اشتراک بگذارند .

۸۸ – با افراد پر طرفدار همکاری کنید

با این افراد آشنا شوید و سعی کنید با آنها همکاری کنید . تولید محتوای اشتراکی ، تبلیغات ۲ طرفه و بسیاری کارهای دیگر را میتوانید انجام دهید .

۸۹ – دنبال کنندگان خود را زیاد کنید

یکی از بهترین و راحت ترین راه برای بالابردن ترافیک ، افزایش دنبال کنندگان واقعی و پیدا کردن افراد دیگر در زمینه فعالیت خودتان میباشد . با دسترسی به دنبال کنندگان آن شخص یا شرکت میتوانید کسانی را که به دنبال زمینه فعالیت شما هستند را جذب کنید . سعی کنید آنها را دنبال کنید که در نتیجه بیشتر آنها شما را نیز دنبال خواهند کرد .

۹۰ – جذب و نگه داشتن دنبال کنندگان

با تشکر و جواب دادن به نظرات کاربران و تولید محتوای خاص و ناب میتوانید دنبال کنندگان خود را نگه دارید و تعداد آنها بیشتر نیز بکنید .

۹۱ – بهینه سازی ویدیوهای یوتیوب

به دلیل در دسترس نبودن این سرویس در کشور ما زیاد کاربرد ندارد ولی گفتن آن خالی از لطف نیست . استفاده از یوتیوب میتواند شهرت شما را به مقدار زیادی افزایش دهد . شما میتوانید از یوتیوب به عنوان معرفی خود و وب سایت خود استفاده کنید . در یوتیوب میتوانید لینک بگذارید که باعث لینک سازی نیز میشود .

۹۲ – برندسازی شخصی انجام دهید

برای خود و کارمندان خود برندسازی شخصی در شبکه های اجتماعی انجام دهید . اینکار باعث شناخته شدن بیشتر شما و افزایش اشتراک گذاری ، بک لینک و ترافیک وب سایت خواهد شد .

استراتژی های اصلاحی

استراتژی های سئو

۹۳ – حجم کلمات کلیدی محتوا را کاهش دهید

در همین مقاله من اشاره کردم که وجود کلمات کلیدی در مقاله ضروری است اما باید بدانید که استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی در متن باعث سئو بیش از اندازه و کاهش رتبه شما خواهد شد . برای اینکه بدانید درست از کلمات کلیدی استفاده کرده اید یا خیر یک بار مقاله خود را کامل از ابتدا تا انتها بخوانید و ببینید که در هنگام خواندن اذیت میشوید یا خیر . برای جلوگیری از این مشکل میتوانید از کلمات مترادف به جای کلمات کلیدی خود استفاده کنید .

۹۴ – لینک های خارجی خود به وب سایت های اسپم را پاکسازی کنید

دادن لینک به وب سایت های اسپم امکان دارد به جریمه شدن توسط گوگل بی انجامد . این لینک ها به ۲ دلیل بد هستند :

۱ – ممکن است گوگل فکر کند که در حال سئو کلاه سیاه هستید .

۲ – ممکن است فکر کند که وب سایت شما هک شده و هکر لینک وب سایت اسپم خود را در وب سایت شما گذاشته است .

از گوگل وب مستر در قسمت Links To Your Site میتوانید این موارد را بررسی کنید .

۹۵ – از صفحات حمایت شده و تبلیغاتی به درستی استفاده کنید

سعی کنید از تبلیغات محتوایی و تبلیغات محصولات دیگران به طور مستقیم در وب سایت خود استفاده نکنید اگر هم استفاده میکنید حتما لینک های آن را به صورت نوفالو قرار دهید .

۹۶ – از ریدایرکت های موذیانه استفاده نکنید

اگر از ریدایرکت هایی استفاده میکنید که کاربران آن را نمیخواهند گوگل شما را جریمه خواهد کرد . مثلا صفحه شما بعد از ۱ دقیقه روی یک صفحه خرید محصول ریدایرکت شود تا کاربران آن را ببیند . این کار تاثیر منفی روی سئو شما خواهد داشت .

۹۷ – از تبلیغات مناسب و در جای مناسب استفاده کنید

استفاده از تبلیغات در وب سایت چیز بدی نیست اما اگر تبلیغات مزاحم کاربران شود و یا تعداد آنها زیاد باشد گوگل آن را به عنوان یک فاکتور منفی برای شما در نظر میگیرد . استفاده از تبلیغات مزاحم مخصوصا در موبایل باعث کاهش رنکینگ شما خواهد شد . همیشه از تبلیغات کم و در جایی مناسب در وب سایت خود استفاده کنید .

۹۸ – از تولید محتوای خودکار یا تغییر دادن محتوای کپی خودداری نمایید

شما اگر محتوای خودکار با هر روشی به جز نوشتن انسان را انجام دهید شامل جریمه گوگل خواهید شد . بسیاری از مدیران وب سایت برای کاهش هزینه یا بیشتر کردن محتوای خود از تولید محتوای خودکار استفاده میکنند که کار بسیار اشتباهی است و شامل جریمه های سنگین خواهند شد .

عوض کردن محتوای دیگران نیز تاثیر مشابهی دارد . بعضی از افراد برای جلوگیری از جریمه گوگل مطالب دیگران را مقداری تغییر میدهند که تشخیص آن برای گوگل با استفاده از الگوریتم پاندا بسیار ساده است .

۹۹ – استفاده از متا تگ ها را کاهش دهید

شما از متا تگ ها برای توضیحات بیشتر درباره محتوا ، عکس ها و ویدیو ها استفاده میکنید . اما نباید آنها را پر از کلمات کلیدی خود بکنید زیرا گوگل ممکن است این رفتار شما را به عنوان اسپم شناسایی کند .

۱۰۰ – درخواست برای رفع پنالتی برای گوگل ارسال کنید

در صورتیکه سئو کردن را به صورت درست و اصولی انجام دهید هیچوقت گوگل شما را جریمه نخواهد کرد . اما به هر حال اگر گوگل شما را جریمه کرد و برای شما پیامی در گوگل وب مستر فرستاد حتما بعد از درست کردن موارد گفته شده درخواست بازبینی بدهید تا شاید از جریمه گوگل خارج شوید .

نکته طلایی : یادگیری ، اجرا و تکرار

همیشه یادگیری را ادامه دهید زیرا سئو یک علم به روز است در طول زمان خیلی تغییر میکند . موارد گفته شده را اجرا کنید و برای اینکه همیشه از آنها استفاده کنید باید چندبار آنها را تکرار کنید . هیچ راه معجزه آسایی برای سئو وجود ندارد و با انجام بسیاری از کارهای گفته شده هم باید چند وقتی منتظر بمانید تا نتیجه آن را ببینید . سئو پروسه ای زمان بر است و حتما باید توسط خودتان انجام شود و نباید آن را به دیگران بسپارید .

Gogadminoمشاهده نوشته ها

Avatar for gogadmino

من مهرداد ، علاقه‌مند به تولید محتوا و ترجمه مقالات و کتابهای روز جهان هستم. مديريت وب سایت کوروک و وبرينا را نيز بر عهده داشته و طراحی سایت و سئو را به طور حرفه‌‌ای انجام میدهم.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *