واقعا میخواهید رتبه ۱ گوگل بشوید ؟ پس حتما این مطلب را بخوانید !!

باید بدانید که فقط با تولید محتوای خوب و عالی نمی‌توانید به رتبه ۱ گوگل دست پیدا کنید . با تولید محتوای مناسب رنک خوبی به دست می‌آورید اما خیلی دیر یا هیچ‌وقت به رتبه ۱ نمی‌رسید .

خوشبختانه استراتژی‌های زیادی برای رسیدن به رتبه ۱ در گوگل برای لغات کلیدی وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید . مراحل زیر را به ترتیب شروع به رعایت کردن بکنید تا بتوانید در کمترین زمان ممکن به رتبه ۱ گوگل برسید .

قدم اول : پیدا کردن موضوع مناسب

۱ – انتخاب کلمات کلیدی مناسب

اگر قصد دارید ماه‌ها روی رنک گرفتن در کلمات کلیدی خاصی را صرف کنید باید مطمئن شوید که آن‌ها را درست انتخاب کرده‌اید زیرا رنک گرفتن در بعضی از کلمات کلیدی ورودی زیادی برای شما به همراه ندارد  .

روی کلمات کلیدی پرجستجو و پرطرفدار کارکنید زیرا می‌توانند سایت شما را از فرش به عرش برسانند . طبق تحقیقات رتبه ۱ گوگل ۳۰% از کلیک‌ها را نصیب خود می‌کند .

بنابراین تحقیقات در مورد کلمات کلیدی مناسب خود را حتماً انجام دهید .

۲ – موضوعی انتخاب کنید که در آن برنده شوید

اول شدن درنتیجه مانند ” سرماخوردگی ” خیلی سخت می‌باشد و در ۹۹% از موارد ارزش تلاش کردن را ندارد . سعی کنید برای لغاتی که کمتر رقابتی و سخت هستند سرمایه‌گذاری کنید .

با استفاده از ۲ ابزار زیر می‌توانید سختی کلمات کلیدی را بسنجید :

تولبار موز

با استفاده از این تولبار می‌توانید بعد از جستجوی کلمات کلیدی خود در گوگل به اعتبار دامنه و اعتبار صفحه رقبا دست پیدا کنید . حتی مقدار بک لینک‌های آن‌ها نیز قابل‌مشاهده می‌باشد .

 

کسب رتبه 1 گوگل

جستجوگر کلمات کلیدی موز

با استفاده از این سرویس می‌توانید تمام اطلاعات درباره کلمات کلیدی خود مانند : سختی ، کلمات کلیدی مشابه ، مقدار جستجوی انجام‌شده و خیلی موارد دیگر را به دست بی آورید .

چگونه رتبه 1 گوگل بشویم

۳ – ارتباط نزدیک‌بین لغات کلیدی و کاربران هدف

شما باید نزدیک‌ترین کلمات کلیدی به کسب‌وکار خود انتخاب و در آن رنک بگیرید . مثلاً کار شما ” فروش تلویزیون سونی ” است و به جز تلویزیون سونی برند دیگری را نمی‌فروشید بنابراین کار کردن روی لغت ” فروش تلویزیون ” کار نسبتاً اشتباهی است زیرا این کاربران ۱۰۰% هدف شما نیستند و چند در صد از آن‌ها دنبال تلویزیون سونی هستند همچنین رنک گرفتن در این کلمه کلیدی بسیار سخت‌تر از ” فروش تلویزیون سونی ” می‌باشد .

قدم دوم : تولید محتوای اصولی

محتوا در حال حاضر ممکن است دیگر پادشاه نباشد اما هنوز هم قسمت عمده‌ای از سئو می‌باشد . در تولید محتوا به نکات زیر دقت کنید .

۱ – تحقیقات بسیار دقیق

شما باید بدانید که کاربران به دنبال چه چیزی هستند سپس نسبت به آن شروع به تولید محتوا کنید . این اطلاعات را می‌توانید از کلمات کلیدی مرتبط ، ابزار موز و گوگل ترند به دست بی آورید .

۲ – تولید محتوا

شما باید اصول مقاله‌نویسی را یاد بگیرید که زمان یادگیری آن به شما بستگی دارد . مقاله شما نباید غلط املایی و نگارشی داشته باشد . به نکات زیر دقت کنید :

  • چند کار را باهم انجام ندهید . فقط روی نوشتن تمرکز کنید و تا زمانی که تمام نشده دست از کار نکشید .
  • محل مناسب را انتخاب کنید . نوشتن نیاز به تمرکز دارد که باید محیط اطراف شما این قابلیت را داشته باشد مثلاً آرام باشد .
  • به موسیقی‌ها بدون کلام گوش دهید . گوش دادن به موسیقی‌های بی‌کلام و وایت نویز می‌تواند کمک زیاد به شما بکند . از سایت noisli می‌توانید برای این کار استفاده کنید .
  • یکبار مقاله را بازخوانی کنید . قبل از انتشار مقاله آن را به کس دیگری بدهید تا بخواند . همچنین همیشه قبل از انتشار مقاله خودتان دقیق یک دور آن را بخوانید .
  • از ویراستیار استفاده کنید . این برنامه برای ورد ساخته‌شده است و غلط‌های املایی و گرامری شمارا درست می‌کند .

۳ – از تصاویر استفاده کنید و متن را خواناتر کنید

از عکس‌های خاص استفاده کنید یعنی با فتوشاپ عکسی دقیقاً منطبق و کمک‌کننده به فهم محتوا تولید کنید . حداقل کاری که می‌کنید عکس را در گوگل به انگلیسی جستجو کنید و یک عکس باکیفیت و کاملاً مربوط به موضوع محتوای خود بگیرید .

  • ما از عکس‌ها به چه منظور استفاده می‌کنیم ؟ برای اینکه مفاهیم را به تصویر بکشیم ( یعنی کمک به فهم متن ) .
  • محتوا را قسمت کنیم تا قابل‌خواندن بشوند ، یعنی پاراگراف‌های کوچک با لغات ساده بنویسیم .
  • کلمات کلیدی را در فرمت قابل‌هضم ارائه دهیم ،  یعنی کلمات کلیدی را درست و بجا استفاده کنیم .
  • بعد از هر ۲۰۰ تا ۳۰۰ کلمه گذاشتن یک عکس مناسب است .

چگونه متن را خواناتر کنیم ؟

  • نوشتن سربرگ
  • استفاده از اعداد و علامت‌ها
  • استفاده از پاراگراف‌های کوتاه
  • برجسته کردن قسمت‌هایی از متن
  • استفاده از کلمات ساده
  • استفاده از Blockquotes

قدم سوم : سئو داخلی را بهبود ببخشید

۱ – انتخاب درست عنوان

سعی کنید کلمات مرتبط با کلمه کلیدی اصلی را در عنوان بگنجانید .

مثال : ” درمان بیماری رفلاکس معده ” شامل بسیاری از کلمات کلیدی است که توسط کاربران استفاده می‌شود مانند :

علائم رفلاکس معده

درمان رفلاکس معده

درمان خانگی رفلاکس معده

داروهای رفلاکس معده

شما با انتخاب عنوان زیر تمام آن‌ها را می‌توانید در عنوان خود بگنجانید :

رفلاکس معده ( علائم ، درمان خانگی و دارویی )

در حال حاضر گوگل هوشمند شده است و می‌داند که یک صفحه می‌تواند برای چند کلمه کلیدی بهینه‌شده باشد ، بنابراین در متن محتوا نیز از کلمات کلیدی داخل عنوان مقاله استفاده کنید البته به‌صورت طبیعی و نه به‌صورت اسپم .

۲ – از تگ‌های هدینگ درست استفاده کنید

عنوان مقاله همیشه باید H1 باشد . سعی کنید H1 را سؤالی بگذارید تا شکل بهتری به خود بگیرد .

مثلاً به‌جای نوشتن ” تعریف مدیریت فروش ” بنویسید ” مدیریت فروش چیست ؟ ”

چرا ؟

این کار باعث راحت‌تر خوانده شدن آن می‌شود . این‌یک سؤال طبیعی و پر جستجو است و میتواند در جستجوی صوتی و جعبه سؤالات گوگل نیز نشان داده شود . ( البته این مورد در جستجو فارسی هنوز آورده نشده ولی شما سعی کنید آن را رعایت کنید تا در آینده دچار مشکل نشوید )

از تگ H2 هم هوشمندانه استفاده کنید و همان لغت کلیدی را داخل آن عیناً استفاده نکنید .

مثلاً بنویسید : مدیریت چیست ؟ یا مدیریت شامل چه مواردی می‌شود ؟

این کار باعث طبیعی بودن متن مقاله و همچنین استفاده هوشمندانه از کلمات کلیدی داخل آن می‌شود .

۳ – محتوا را بهبود ببخشید

استفاده ازتکنیک باکت بریگید : در ابتدای مقاله باید جمله ای بنویسید که نظر خواننده را جلب کند و از برگشتن به موتورهای جستجو و یا از بستن سایت جلوگیری کند . به این تکنیک باکت بریگید میگویند . به ابتدای همین مقاله توجه کنید جمله اول نوشته شده فقط به همین منظور ایجاد شده است تا هم کاربر را جذب کند و هم اینکه به موتورهای جستجو برگردد و به سایت دیگری برود . شما باید جملاتی را بنویسید که کاربران را جذب کند . منظور ما جمله زیر است :

” واقعا میخواهید رتبه ۱ گوگل بشوید ؟ پس حتما این مطلب را بخوانید !! ”

همچنین استفاده از لینک‌های خارجی و داخلی نیز در صفحه استفاده کنید .

۴ – URL خود را درست کنید

طبق تحقیقات URL های کوتاه‌تر ، بهتر از URL های بلند رنک می‌گیرند . برای انتخاب و کوتاه کردن URL به‌صورت اصولی مقاله زیر را بخوانید :

انتخاب درست URL

۵ – تراکم کلمات کلیدی را بهبود ببخشید

همیشه یادتان باشد که نباید از کلمات کلیدی بیش‌ازحد استفاده کنید . به نکات زیر دقت بفرمایید :

  • کلمات کلیدی موردنظر خود را در ۱۰۰ کلمه اول محتوای خود عنوان کنید .
  • از کلمات کلیدی مترادف در محتوای خود استفاده کنید .
  • کلمات کلیدی را به‌طور طبیعی استفاده کنید یعنی زیاد از حد نباشند .

قدم چهارم : انجام هوشمندانه لینک بیلدینگ داخلی

لینک سازی داخلی را هوشمندانه انجام دهید . شما باید از مقالات قدیم و رنک گرفته خود در گوگل استفاده کنید و محتوای جدید خود را در آن‌ها لینک کنید .

صفحات را چگونه انتخاب کنیم ؟

خب کاملاً مشخص است که کدام صفحه و مقاله شما ورودی زیادی از گوگل می‌گیرد . شما باید آن مقاله را ویرایش کنید و لینک مقاله جدید خود را درصورتی‌که به آن‌ مربوط است و برای خواننده مفید است داخل آن قرار دهید . با این کار به گوگل می‌فهمانید که این صفحه جدید شما مهم است .

قدم پنجم : ارتباط برقرار کنید

با سایت‌های دیگر ارتباط برقرار کنید . ارتباط داشتن با سایت‌های دیگر حتی بدون لینک گرفتن باعث بالا رفتن اعتبار شما می‌شود . شما با این کار برند و نام خود را به کاربران آن سایت و مدیر آن معرفی می‌کنید که در آینده‌ای نزدیک باعث بیشتر شدن رنک شما به دلیل جستجو در گوگل و گشتن به دنبال شما خواهد شد .

قدم ششم : پست میهمان را از دست ندهید

در سایت‌های مرتبط و همکار پست میهمان بگذارید . پست میهمان باعث گسترش شهرت و شناخته شدن سایت و برند شما خواهد شد . اول از سایت‌های هم‌رده خود آغاز کنید سپس با بالا رفتن رنک خود با سایت‌های قوی‌تر کار کنید . هم پست میهمان ارسال کنید و هم پست میهمان قبول کنید . پست میهمان یک جاده ۲ طرفه است که برای هر ۲ سایت مفید است .

قدم هفتم : تکرار کلمات کلیدی را بهینه کنید

هرچقدر بیشتر کلمات کلیدی خود را در متن تکرار کنید باعث بهبود سئو و رنک شما نمی‌شود . شما باید کلمات کلیدی را در مواقع لزوم در متن و به‌صورت هوشمندانه به کار ببرید . برای تعیین چگالی کلمات کلیدی راه‌های زیادی وجود دارد اما خودتان می‌توانید به‌راحتی قضاوت کنید و کافی است متن خود را یک‌بار به‌طور کامل بخوانید تا متوجه بشوید .

اگر از وردپرس استفاده می‌کنید افزونه Yoast می‌تواند کمک‌کننده باشد البته از نسخه کرک شده آن به‌هیچ‌وجه استفاده نکنید زیرا به‌زودی هک خواهید شد . از تولبار موز نیز می‌توانید استفاده کنید .

جمع‌بندی

رسیدن به رتبه ۱ گوگل سخت و زمانبر میباشد اما با رعایت نکات گفته شده و سئوی کامل سایت خود میتوانید بعد از مدتی در نتایج اول گوگل ظاهر شوید . عنوان صفحه خیلی مهم میباشد و بسیاری از متخصصین سئو وقت زیادی را برای انتخاب عنوان صفحه یا مقاله خود صرف می‌کنند . حتی دیده‌شده که برای هر مقاله بالای ۲۰ عدد عنوان نوشته می‌شود و یکی از آن‌ها انتخاب می‌شود . عنوان جذاب خیلی برای سایت مهم می‌باشد که حتی نمی‌توانید تأثیر آن را تصور هم بکنید .

Gogadminoمشاهده نوشته ها

Avatar for gogadmino

من مهرداد ، علاقه‌مند به تولید محتوا و ترجمه مقالات و کتابهای روز جهان هستم. مديريت وب سایت کوروک و وبرينا را نيز بر عهده داشته و طراحی سایت و سئو را به طور حرفه‌‌ای انجام میدهم.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *