سرعت صفحه چیست ؟
سرعت صفحه بعضی اوقات با سرعت سایت اشتباه گرفته میشود اما در واقع سرعت صفحه به عنوان یک نمونه از صفحه دیده شده در سایت است . سرعت صفحه میتواند بارگذاری صفحه یا ” زمان برای اولین بایت ” را شرح دهد . یعنی اولین چیزی که بازدید کننده از سایت خواهد دید .
بارگذاری صفحه : زمان مورد نیاز برای بارگزاری کامل محتوای صفحه سایت
زمان برای اولین بایت : زمان طول کشیدن برای مرورگر جهت دریافت اولین بایت اطلاعات از سرور ( هاست )
مهم نیست که شما چگونه آن را اندازه میگیرید زیرا در حالت کلی سرعت بالاتر بهتر است . بیشتر افراد به این پی برده اند که سرعت بالاتر در رنکینگ و عملکرد بهتر تاثیر دارد .
بهترین تمرین سئو
گوگل اشاره کرده است که سرعت سایت ( و در نتیجه سرعت صفحه ) یکی از فاکتورهای پیج رنک میباشد . محققان نیز دریافته اند که ممکن است یکی از مهمترین قسمت ها ” زمان برای اولین بایت ” میباشد . به علاوه کم بودن سرعت صفحه باعث میشود که خزنده های گوگل صفحات کمتری از سایت را با توجه به مقدار اختصاص یافته و سایت شما را انجام دهند که تاثیر منفی در ایندکس شدن صفحات شما خواهد داشت .
سرعت صفحه همچنین در رابط کاربری نیز نقش عمده ای ایفا میکند . صفحاتی که دیر بارگذاری میشوند دارای بونس ریت بالاتر و زمان ماندن کمتر کاربر در سایت هستند .
چگونه سرعت صفحه را بالا ببریم ؟
از Gzip استفاده کنید . Gzip یک نرم افزار برای فشرده کردن فایل ها و کاهش حجم CSS ، HTML و Java Script حجیم تر از ۱۵۰ بایت به کار میرود .
از Gzip برای فشرده کردن عکس استفاده نکنید . سعی کنید قبل از بارگذاری عکس ها در سایت آنها را با فتوشاپ بهینه سازی کنید .
فشرده کردن CSS ، JavaScript و HTML
با بهینه کردن کدهای سایت ( شامل برداشتن کاما ، فاصله و دیگر کاراکترهای غیر ضروری ) میتوانید به صورت چشمگیری سرعت صفحه را افزایش دهید . همچنین کدهای comments, formatting و دیگر کدهای بدون استفاده را نیز حذف کنید .
ریدایرکت ها را کاهش دهید
هر دفعه که صفحه شما ریدارکت میشود به صفحه دیگر کاربران باید زمان بیشتری را صبر کنند تا در خواست های HTTP پردازش شوند . برای مثال :
webrina.ir
www.webrina.ir
m.webrina.ir
حافظه کش مرورگر
کش مرورگر بسیاری از اطلاعات ( عکس ها ، فایل های جاوا اسکریپت و بسیاری دیگر ) را ذخیره میکند و در دفعات بعدی که کاربران به سایت برگردند تمام صفحه را لود نمیکند . اگر مرتبا تغییری در سایت نمی دهید روی ۱ سال تنظیم کنید .
زمان پاسخگویی سرور را بهبود ببخشید
زمان پاسخگویی سرور تحت تاثیر مقدار ترافیک سایت و مقدار منابع مصرفی هر صفحه میباشد . برای بهبود زمان پاسخگویی سرور مشکلات دیتا بیس ، کمبود رم و موارد مشابه را بررسی کنید . زمان پاسخگویی مناسب زیر ۲۰۰ میلی ثانیه میباشد .
از شبکه تحویل محتوا ( CDN ) استفاده کنید
CDN سرورهایی هستند در نقاط مختلف جهان وجود دارند که نسبت به محل کاربر از سرورهای نزدیک سایت را لود میکنند . اگر ورودی سایت شما از مناطق مختلف جهان باشد با استفاده از CDN سرعت بیشتری را تجربه خواهند کرد .
عکس ها را بهیهنه سازی کنید
مطمئن شوید که عکس های شما بزرگ تر از نیاز سایت نیستند و در فرمت مناسب ذخیره شده اند . اصولا فرمت JPEG برای وب سایت مناسب میباشد .
از CSS sprites برای عکس هایی که مکررا در سایت لود میشوند مثل آیکون ها استفاده کنید . CSS sprites عکس های سایت را با به یک عکس بزرگ تبدیل میکند و یکبار بیشتر لود نمیشود ( یعنی درخواست های HTTP کاهش میابد ) .
بدون دیدگاه