اگر سایت شما دارای بازدید مطلوبی نیست و از گوگل ورودی نمی گیرد به دلیل رعایت نکردن اصول وب سایت است . شما برای گرفتن ورودی از گوگل باید نکات زیادی را رعایت کنید . شما این نکات را باید در هر سایتی مثل : فروشگاهی ، تبلیغاتی و شرکتی رعایت کنید تا به بازدید بالایی برسید .
نکات بسیار مهم در مورد ورودی گرفتن از گوگل و موتورهای جستجوی دیگر
۱ – مطالب را کپی نکنید
کپی کردن مطلب فقط رتبه سایت را کاهش میدهد . به هیچ عنوان حتی ۱ خط هم از جایی کپی نکنید . به وب سایت های معروف توجهی نکنید که کپی میکنند ، زیرا آنها در حال حاظر رتبه بسیار بالایی نزد موتورهای جستجو مانند گوگل دارند . در ضمن کپی کردن محتوا یک جور دزدی دیجیتالی است که نباید آن را انجام دهید .
۲ – تولید محتوا انجام دهید یا مقاله های خارجی را ترجمه کنید
برای بدست آوردن بازدید مطلوب تولید محتوا یا ترجمه انجام دهید . اگر خودتان قادر به مقاله نویسی در هر زمینه ای هستید این کار را انجام دهید یا اینکه مقالات خوب خارجی را ترجمه کرده و در وب سایت خود قرار دهید . قبل از ترجمه از هر سایت خارجی نیز باید قوانین کپی رایت و ترجمه آن را بخوانید .
محتوای با کیفیت مهمترین قسمت مهم یک وب سایت میباشد که اگر این مورد را رعایت نکنید رعایت بقیه موارد هیچ تاثیری نخواهند داشت .
۳ – مقالات پرطرفدار بگذارید
سعی کنید مطالبی که زیاد جستجو می شوند و طرفدار زیادی دارند را منتشر کنید . درست است که رقابت در آنها زیاد است اما مطمئن باشید بازدید قابل قبولی از آنها دریافت میکنید . حتی ممکن است در اوایل کار برای یک مقاله ۱۰۰۰ بازدید روزانه بگیرید .
اگر سایت شما مجله اینترنتی مانند سایت کوروک است ، شما محدود به موضوع خاصی نیستید ، بنابراین مطالب پر طرفدار را پیدا کرده و مقاله ای درباره آن موضوع منتشر کنید .
۴ – مطالب پر بازدید را از کجا پیدا کنیم ؟
با استفاده از سایت ” google trend ” میتوانید مطالب پر سرچ را پیدا کنید . البته اگر به زندگی روزمره مردم نگاه کنید در اوایل کار مقاله های بسیار زیادی میتوانید پیدا کنید . مثلا : درمان سرماخوردگی ، درمان حساسیت ، کم مصرف کردن باتری موبایل و غیره .
راه دیگر پیدا کردن مطلب پر بازدید سرچ کردن آن در گوگل است . بعد از سرچ کردن به دیگر عبارات سرچ شده در انتهای صفحه رجوع کنید و ببینید که چقدر عبارت های درج شده به متن سرچ شما نزدیک است و سپس روی تک تک آنها کلیک کنید و ببینید که چقدر مشابه دیگر وجود دارد .
مثال : شما ” سئو سایت ” را در گوگل جستجو میکنید . در انتهای سرچ گوگل به شما پیشنهاد هایی میدهد مثل : سئو وردپرس ، سئو کردن داخلی سایت ، سئو چیست ، سئو رایگان و بسیاری دیگر . شما روی گزینه های داده شده باز هم کلیک کنید و ببینید که چقدر از این مشابه ها وجود دارد . ار عبارات مشابه زیاد بود میتوان به این نتیجه رسید که مطلب مربوطه پر سرچ است . این روش دقیق نیست اما ترفند خوبی است .
اگر مطلبی سرچ کردید و دیدید که مشابه های کمی به شما معرفی کرد یا مشابهات ربط زیادی به متن سرچ شده ندارد آن مورد زیاد پر طرفدار نمی باشد .
۵ – منبع مطالب ترجمه شده را ذکر کنید
وجود منبع معتبر در آخر مطلب باعث اعتماد بازدید کننده به سایت و برگشت آن خواهد شد .
۶ – از عکس و ویدیو استفاده کنید
وجود عکس و ویدیو در مطلب باعث افزایش چند برابری خوانده شدن و بیشتر ماندن بازدید کننده در سایت خواهد شد .
۷ – مطالب مفید و کاربردی در سایت خود قرار دهید
مطالب بی محتوا و بدون کاربرد را درون سایت خود منتشر نکنید . همیشه قبل از انتشار مطلب خودتان آن را کامل بخوانید و ببینید که هدف بازدید کننده را تامین میکند یا فقط یک مطلب بی ارزش است .
اگر بازدید کننده مطلب شما را مفید بداند مطمئنا دفعات بعد نیز مطلب شما را خواهد خواند یا دیگر مطالب سایت شما را مطالعه خواهد کرد .
۸ – با بازدید کننده خود ارتباط برقرار کنید
حتما قسمت نظرات سایت را بدون نام نویسی آزاد بگذارد تا کاربران نظرات خود را بنویسند . به تمامی نظرات پاسخ دهید . کاربران برای دیدن جواب سوال خود به سایت باز خواهند گشت . پاسخ دادن به نظرات کاربران محبوبیت سایت شما را بالا میبرد .
۹ – کانال ، اکانت شبکه های اجتماعی و خبرنامه در سایت قرار دهید
کانال خیلی مهم است زیرا در حال حاضر همه در آن عضو هستند . شما با عضو گیری به راحتی میتوانید برای مطالب خود بازدید دائمی جذب کنید .
۱۰ – هر روز مطلب منتشر کنید
انتشار مطالب را به آخر هفته موکول نکنید . سعی کنید مطالب را در طول هفته برای انتشار تقسیم کنید .
۱۱ – مطالب قدیمی را بروز کنید
مطالب قدیمی خود را در صورتی که اطلاعات جدید را میتوانید به آن اضافه کنید تا کامل تر و بروزتر شوند تغییر دهید .
۱۲ – سئو را یاد بگیرید و پیاده سازی کنید
به کسی برای سئو کردن سایت مراجعه نکنید . شما باید خودتان اینکار را انجام دهید . سئو بسیار راحت است و نیاز به دانش فنی ندارد . با واگذار کردن سئو به دیگران فقط رتبه سایت خود را در دراز مدت پایین خواهید آورد و هزینه اضافی خواهید کرد .
۱۳ – برای اوایل کار از کپی شدن مطالب خود جلوگیری کنید و feed سایت را ببندید
اگر سایت تازه تاسیسی دارید با استفاده از روش های زیادی که وجود دارد باید از کپی شدن مطالب خود جلوگیری کنید . اما بعد از مدتی میتوانید آن را بردارید تا از سایت شما کپی برداری کنند و رتبه شما نیز بالاتر برود .
اگر از ابتدای کار از شما کپی برداری شود امکان دارد رتبه کپی کننده در نتایج گوگل و دیگر موتورهای جستجو از سایت شما بالاتر باشد .
۱۴ – قالب و مدیریت محتوایی را انتخاب کنید که سبک باشد
در ابتدای کار فرقی نمیکند اما بعد از بالا رفتن بازدید سایت متوجه خواهید شد که منابع سرور ( رم و پردازنده ) برای شما خیلی گران تمام میشود . هر چقدر قالب و مدیریت محتوای مناسب تری انتخاب کنید در ادامه کار به مشکل کمتری بر خواهید خورد . مدیریت محتوا را سعی کنید وردپرس انتخاب کنید و در مورد قالب هم باید قبل از خرید قالب را در سایت ” gtmetrix ” و ” google page speed ” آن را تست کنید .
البته سایت های گفته شده از خارج از ایران سایت شما را تست میکنند که برای تست شدن از داخل ایران و فهمیدن سرعت سایت برای کاربران داخلی برای کاربران ایرانی سایت ” واکاو ” حتما تست کنید . اگر هاست یا سرور شما خارجی باشد در واکاو رتبه کمتری نسبت به سرور ایرانی دریافت خواهید کرد .
۱۵ – طراحی سایت باید کاربر پسند باشد
ظاهر سایت اگر عالی باشد تاثیر بسیار مثبتی در ذهن مخاطب خواهد گذاشت . همه چیز را باید طبقه بندی شده بگذارید یعنی مخاطب بتواند مطالب مشابه را به سرعت پیدا کند .
۱۶ – تعداد مطالب مهم نیست بلکه کیفیت آن مهم است
همیشه تمرکز خود را در انتشار مطالب با کیفیت و عالی بگذارید . گذاشتن مطالب بی کیفیت و بی ارزش اصلا بدرد نمی خورد به طوری که اگر شما ۱۰۰۰۰ مطلب بی ارزش بگذارید ، ورودی از موتورهای جستجوگر آن مطالب به اندازه ۱ مطلب با ارزش و خوب هم نخواهد بود .
۱۷ – وب سایت محتوایی و تبلیغاتی خوب است ؟
بله ، یک نوع درآمد از اینترنت ایجاد سایت پربازدید میباشد که میتوان از تبلیغات آن پول در آورد . وب سایت های محتوایی کار و وقت زیادی را می طلبد و همچنین باید نکات سئو در آن رعایت شود تا به بازدید مطلوب و سود برسد . اگر دنبال راه اندازی وب سایت محتوایی هستید برای بازده آن باید حدود یک سال صبر کنید . در صورتیکه نکات گفته شده را رعایت کنید میتوانید بعد از یک سال به بازدید بسیار خوبی برسید . فقط حواستان باشد که به هیچ وجه مطالب را کپی نکنید .
۱۸ – برای کابر بنویسید نه موتورهای جستجو
موتورهای جستجو و گوگل رضایت کاربر را مدنظر قرار میدهند و تمام نکات سئو فقط برای بهتر شدن همه چیز برای کابر است ، بنابراین فقط برای کاربر بنویسید .
۱۹ – برچسب ( tag ) مناسب انتخاب کنید
برچسب خود را طوری انتخاب کنید که اگر بازدید کننده ای آن را جستجو کرد و به مقاله شما رسید حتما مطلب را بخواند زیرا اگر مطلب را نخواند فقط رتبه شما پایین تر خواهد آمد .
۲۰ – صبر داشته باشید
اگر به صورت اصولی سایت را راه اندازی کنید مدتی طول میکشد تا گوگل به شما بازدید بدهد و به شما اعتماد کند که این اعتماد نیز به همین سادگی ها از بین نخواهد رفت . نا امید نشوید ، یک وب سایت پر بازدید به همین سادگی بدست نمی آید .
۲۱ – طول مقاله را مناسب در نظر بگیرید
این مورد بستگی به مطلب دارد ، اگر مقاله شما در ۴۰۰ لغت تمام میشود لازم نیست آن را طولانی کنید و اضافه بنویسید . اما بعضی از مقاله ها باید ۲۰۰۰ لغت باشد تا مطلب برای خواننده جا بی افتد . هیچ قانونی برای طول مطلب وجود ندارد و فقط به موضوع آن مقاله بستگی دارد . هر چقدر خلاصه تر باشد به شرطی که به متن مقاله و مفهوم صدمه نزند برای کاربر و موتورهای جستجو بهتر است .
البته حواستان باشد که مطالب طولانی و جامع به دلیل اینکه بسیاری از اطلاعات را در خود جای میدهند و طیف گسترده ای از کاربران را پوشش میدهد ، عموما در جایگاه بالاتری در موتورهای قرار میگیرند .
۲۲ – قسمت های مهم مقاله را بزرگ بنویسید
اصولا بیشتر افراد فقط ۲۰% از مقاله شما را میخوانند . بنابراین شما باید به آنها کمک کنید تا قسمت های مهم مقاله را راحت پیدا کرده و مطالعه کنند . از بولد کردن ، کج نوشتن و h1 تا h3 استفاده کنید .
۲۳ – نگارش و املای مقاله باید درست باشد
داشتن غلط املایی یک مشکل بزرگ برای وب سایت است . از برنامه ” ویراستیار ” برای ورد استفاده کنید تا غلط های شما را بگیرد .
۲۴ – از پاپ آپ و تبلیغات مزاحم استفاده نکنید
فقط از تبلیغات بنری استفاده کنید . تبلیغات خود را کم کنید . ایجاد مزاحمت برای کاربر فقط باعث کاهش بازدید سایت خواهد شد . سایت های معروف را مدنظر قرار ندهید آنها رتبه خوبی دارند و به این سادگی ها رتبه آنها پایین نخواهد آمد .
۲۵ – نام سایت و دامنه شما باید قابلیت برند شدن داشته باشد
نام سایت باید روی زبان خوب بچرخد و بشود آن را به سرعت حفظ کرد . بعد از اینکه مخاطب یک مطلب از سایت شما را خواند و از آن راضی بود اسم سایت شما در ذهن او نقش می بندد . در جستجوهای بعدی همیشه اگر سایت شما را مشاهده کند حتما روی آن کلیک خواهد کرد حتی اگر موضوع مقاله متفاوت باشد .
مثال : همین سایت به اسم وبرینا ( webrina ) یا کوروک ( koorook ) به سادگی در ذهن خواهد ماند اما سایتی مانند گوگیمر ( gogamer ) به سختی در ذهن میماند و تلفظ آن نیز سخت است .
برای انتخاب اصولی اسم سایت و نام دامنه مطالعه مقاله ” راهنمای انتخاب نام سایت و دامنه ” پیشنهاد میشود .
۲۶ – از عکس کم حجم استفاده کنید
حتما عکس های سایت را بوسیله فتوشاپ بهینه سازی کنید . از فرمت png برای عکس استفاده نکنید ، زیرا حجم زیادی دارد . در حال حاضر بیشتر افراد بوسیله موبایل و تبلت سایت را مشاهده میکنند بنابراین زیاد نگران کیفیت آن نباشید . اگر از وردپرس استفاده میکنید از پلاگین ” wp-smush ” استفاده کنید تا به طور کامل عکس های سایت بهینه شوند .
۲۷ – مقالاتی منتشر کنید که تاریخ انقضاء نداشته باشد
در هنگام نوشتن مقاله موضوعاتی را انتخاب کنید که به زمان وابسته نباشند و با گذر زمان جستجوی آنها کاهش نیابد .
مثال : مقاله ای درباره مشخصات فنی گوشی سامسونگ s8 منتشر میکنید . باید بدانید که این مقاله تا ۲ سال آینده ورودی خواهد داشت و بعد از آن به درد نمی خورد و ورودی نمی دهد زیرا کسی آن را سرچ نمیکند . حالا مقاله ای درباره انتخاب نام دامنه میگذارید . این مقاله تا ابد سرچ خواهد شد و مخاطبان آن همیشگی هستند .
البته اگر کار شما موبایل باشد باید تمامی مقالات روز موبایل را بدون در نظر گرفتن تاریخ انقضاء منتشر کنید .
۲۸ – هر چقدر روی سایت کار کنید گوگل بیشتر به شما توجه میکند
هر چقدر روی مطالب ، رابط کاربری ، بهبود سرعت سایت و در کل هر کاری برای بهتر شدن سایت خود انجام دهید گوگل آن را در نظر گرفته و ورودی شما را بیشتر خواهد کرد .
اگر به سایت خود نرسید و آن را فراموش کنید ، گوگل نیز شما را فراموش خواهد کرد .
جمع بندی : همیشه به کیفیت وب سایت در تمامی جهات مثل : مطالب ، رابط کاربری ، سرعت ، سئو و غیره توجه کرده و آنها را بهبود ببخشید . فقط کاربر خود را مد نظر قرار دهید و برای موتورهای جستجو ننویسید . مطالب دست اول ، پربازدید و پر مخاطب منتشر کنید . در کل تنها چیزی که مهم است مخاطبین سایت میباشند . همیشه خود را جای مخاطب بگذارید سپس مشکلات سایت خود را درست کنید .
بدون دیدگاه