انتخاب قالب مناسب برای وب سایت خیلی مهم است و نباید انتخاب آن را سریع انجام داد ، زیرا از تمام جهات روی سایت شما تاثیر خواهد گذاشت . قالب ها اصولا قیمت کمی دارند ، اما بسیاری از قالب هایی که تفاوت خیلی زیادی در بهینه سازی شدن ، سئو کردن ، ظاهری زیبا و غیره دارند با تفاوت قیمت بسیار کم یا هم قیمت در دسترس هستند . انتخاب قالب مناسب نیاز به داشتن اطلاعات کافی دارد که در این مقاله به آنها میپردازیم .
نکات مهم در خرید قالب
۱ – قیمت قالب
قیمت قالب هیچ اهمیتی در انتخاب قالب نخواهد داشت . البته این با توجه به این است که بسیاری از قالب ها کرک هستند و یک بار خریداری شده و بعد از ترجمه و فارسی سازی به تعداد زیاد فروخته میشوند . بنابراین قیمت اصلی آن قالب را مدنظر قرار نمی دهند و قیمت عرف بازار را روی آن میگذارند .
۲ – از کجا بخریم ؟
سعی کنید از سایت هایی که تخصص آنها فروش قالب است خریداری نمایید . اینگونه سایت ها فقط قالب میفروشند و تخصص آنها همین است .
۳ – نظرات کاربران را حتما بخوانید
نظرات خیلی مهم هستند ، زیرا آنها این قالب را استفاده کرده اند و بهتر میتوانند نظر بدهند . بعضی از افراد اطلاعات زیادی دارند که آنها را در نظرات بیان میکنند .
۴ – فروشنده قالب را چک کنید
زیرا داخل این سایت ها افراد زیادی قالب میفروشند و میتوانند حرفه ای یا مبتدی باشند . همیشه قالب خود را از حرفه ای ها خریداری کنید .
۵ – سئو قالب را چگونه تست کنیم ؟
در موقع خرید ، دموی قالب در اختیار شما قرار میگیرد . آن لینک را در وب سایت های زیر بررسی کنید و نتایج را ببینید :
Gtmetrix : باید رتبه B و A باشد یا حداقل باید C و B باشد .
Google page speed : هرچقدر این عدد به ۱۰۰ نزدیک تر باشد بهتر است .
۶ – قالب باید از ووکامرس پشتیبانی کند ( در صورت وردپرس بودن )
ووکامرس فروشگاه ساز برای وردپرس میباشد . اگر قصد خرید قالب برای وردپرس را دارید ، قالبی خریداری کنید که از ووکامرس پشتیبانی کند ، زیرا شاید در آینده قصد راه اندازی فروشگاه در آن داشته باشید . در مورد پشتیبانی از ووکامرس ، از طراح قالب بپرسید یا توضیحات قالب را مشاهده کنید .
۷ – قالبی بخرید که آپدیت شود
بیشتر قالب ها فقط یکبار ترجمه و فارسی سازی میشوند و بعد از یک مدت از خرید آنها نسخه اش قدیمی شده و با مدیریت محتوا ( مثلا وردپرس ) جدیدتر شاید به مشکل بخورند . همچنین بسیاری از امکانات جدید نیز در آنها وارد نمی شوند و بهینه سازی نیز نمی شوند . همیشه قالبی بخرید که به صورت مداوم آپدیت آن منتشر میشود .
به طور مثال قبلا هیچکدام از قالب ها از فرمت gif پشتیبانی نمی کرد اما جدیدا با گسترش این فرمت قالب ها در نسخه جدید خود از آن پشتیبانی میکنند .
۸ – قالب سایت های معروف را نخرید
با اینکار همه به شما به عنوان کپی کار نگاه میکنند . اگر هم کار شما بگیرد و به درآمد مطلوبی برسید امکان شکایت کردن سایت اصلی از شما وجود دارد .
۹ – قالب باید نسخه موبایل خیلی خوبی داشته باشد
در حال حاظر بیشتر کاربرها از موبایل استفاده میکنند بنابراین باید قالب مورد نظر را به صورت کامل در موبایل تست کنید . در حال حاظر نوع نمایش وب سایت در موبایل چند برابر مهم تر از نوع دسکتاپ آن است .
قالب شما باید به صورت واکنش گرا یا همان full responsive باشد تا به این صورت در تمام دستگاه ها به صورت درست نمایش داده بشود .
قالب بدون نسخه موبایل یا نسخه موبایل ضعیف به هیچ دردی نمی خورد و شما ترافیک قابل توجهی را از دست خواهید داد . همچنین نمره سئو در جستجوهای موبایلی نیز خیلی پایین می آید و ورودی خوبی از موبایل دریافت نخواهید کرد .
بدون دیدگاه