افزایش سریع سرعت وردپرس

به کمترین سرعت بارگزاری سایت برسید !! با ما همراه باشید

وردپرس یک مدیریت محتوای عالی است اما در حالت پیش فرض مقداری سرعت آن کم است که با استفاده از راهکارهای بسیار راحت میتوان سرعت آن را به صورت قابل قبولی افزایش داد .

چرا سرعت سایت وردپرسی مهم است ؟

وقتیکه کاربری برای اولین بار وارد سایت میشود شما فقط چند ثانیه وقت دارید تا توجه او را جلب کنید و خود را بهتر از بقیه سایت ها نشان دهید .

بر طبق گفته مایکروسافت ( بینگ ) ۲ ثانیه کاهش سرعت باعث موارد زیر میشود :

۳٫۸% کاهش رضایت کاربران

۴٫۳% کاهش درآمد

۴٫۳% کاهش کلیک روی سایت

گوگل سرعت سایت را جزء فاکتورهای رنکینگ خود قرار داده است که مشخص است داشتن سرعت بیشتر به معنی ترافیک و درآمد بالاتر خواهد بود . البته کاملا مشخص است که سایت کند طرفدار ندارد .

خود شما وقتی سایتی کند باشد منتظر میمانید ؟

روش های افزایش سرعت وردپرس

۱ – هاست یا سرور خود را درست انتخاب کنید

بدون شک هاست شما تاثیر بسیار زیادی در سرعت سایت شما خواهد داشت . در ابتدای کار برای شما صرف اقتصادی نخواهد داشت که روی سرور اختصاصی کار خود را آغاز کنید اما میتوانید یک شرکت هاستینگ خوب با پشتیبانی عالی انتخاب کنید . در هر زمانیکه از نظر اقتصادی مشکلی نداشتید به سرور اختصاصی بروید . اگر سرور مجازی هم می خواهید تهیه کنید سرور مجازی خارج از ایران تهیه کنید .

۲ – قالب خود را درست انتخاب کنید

قبل از خرید قالب آن را در سایت های تست سرعت و سئو آزمایش کنید تا حداقل ها در آنها رعایت شده باشد . اسم اصلی قالب را به انگلیسی در گوگل سرچ کنید و به سایت اصلی فروش قالب بروید و نظرات کاربران را نگاهی بی اندازید تا از خرید خود راضی باشند . لازم نیست انگلیسی خوبی داشته باشید با دیدن ستاره های محصول و تعداد خرید آن میتوانید به کیفیت قالب آن پی ببرید .

قالبی بخرید که حتما آپدیت بشود . از فروشندگان معتبر فروش قالب خرید خود را انجام دهید . وجود یک قالب در سایت معروف نشانه خوب بودن آن نمیباشد زیرا هر کسی میتواند در بسیاری از این سایت ها قالب بفروشد شما باید ارائه دهنده قالب را چک کنید و نظرات کاربران را مطالعه کنید .

۳ – پلاگین کش نصب کنید

پلاگین های کش کمک بسیار زیادی به شما جهت بالا بردن سرعت و کاهش مصرف منابع سرور ( رم و پردازنده ) میکنند . ۲ پلاگین معروف در این زمینه WP Super Cache و WP Total Cache میباشند که WP Total Cache تنظیمات سختی دارد و برای اولین برنامه کش پیشنهاد نمیشود . از WP Super Cache استفاده کنید زیرا تنظیمات بسیار ساده و کارآمدی دارد .

۴ – از CDN استفاده کنید

اگر کاربران از تمام نقاط جهان به سایت شما مراجعه میکنند استفاده از این سرویس برای شما نقش حیاتی پیدا میکند اما اگر کاربران شما فقط از ایران هستند استفاده از هاست ایران کافی میباشد . در صورت استفاده از CDN حتی سرعت شما کاهش هم پیدا میکند . از Cloudflare میتوانید استفاده کنید .

۵ – عکس های خود را بهینه سازی کنید

شما باید عکس های سایت خود را بهینه کنید . بهترین بهینه ساز عکس فتوشاپ میباشد . اما در صورتی که عکس هاس زیادی روی سایت دارید که باید بهینه شوند از پلاگین WP-SmushIt استفاده کنید . همیشه قبل از بارگذاری عکس در فتوشاپ آن را بهینه کنید سپس آپلود و با افزونه WP-SmushIt باز هم آن را بهینه کنید .

آموزش بهینه سازی عکس با فتوشاپ

۶ – صفحه خانه خود را بهینه کنید

صفحه اصلی سایت باید بهینه باشد زیرا بسیاری از افراد با این صفحه وارد سایت شما میشوند . سعی کنید موارد زیر را رعایت کنید :

  • چکیده مطالب را به جای متن کامل آنها قرار دهید .
  • تعداد پست های خود در صفحه اصلی کاهش دهید .
  • دکمه های اشتراک گذاری بی استفاده را حذف کنید .
  • بنرها و پلاگین های بی خود را حذف کنید .

بازدید کنندگان برای مطالب و محصولات شما وارد سایت میشوند نه برای بنرهای بی خود و بی جهت ، در کل موارد پرکاربرد و مورد نیاز کاربران را در صفحه اصلی قرار دهید .

۷ – بهینه سازی دیتابیس یادتان نرود

اخطار : این مورد ممکن است باعث خرابی سایت شما بشود لذا قبل از انجام اینکار حتما از سایت خود بک آپ کامل تهیه بفرمایید .

دیتابیس شما بعد از مدتی باید بهینه سازی شود تا سرعت بهتری را شاهد باشید . بسیاری از تیبیل های دیتابیس کارایی نداشته و باید حذف شوند . پلاگین WP-Optimize برای اینکار مناسب میباشد .

۸ – از دزدی و استفاده از سرور خود جلوگیری کنید ( hotlinking and leeching )

به سایتهایی که لینک مستقیم عکس های شما را به صورت مستقیم در سایت خود قرار میدهند دزد سرور میگویند . وقتیکه عکس شما در سایت آنها بارگزاری میشود عکس را از سرور شما لود میکنند که باعث میشود منایع شما به هدر برود . برای جلوگیری از این مشکل کد زیر را در فایل htaccess. قرار دهید :

#disable hotlinking of images with forbidden or custom image option
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http(s)?://(www\.)?webrina.ir [NC]
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http(s)?://(www\.)?google.com [NC]
RewriteRule \.(jpg|jpeg|png|gif)$ – [NC,F,L]

عکس های شما در گوگل به درستی نمایش داده خواهد شد و در سایتهای دیگر نمایش داده نمیشود . حواستان باشد به جای webrina.ir نام سایت خود را قرار دهید .

۹ – برای منابع ثابت زمان انقضا بگذارید

بسیاری از موارد سایت شما بدون تغییر هستند مانند فایل های css ، js و عکس ها که لازم به بارگزاری مجدد ندارند . این موارد باعث کاهش سرعت بارگزاری سایت شما میشوند . برای درست کردن این مشکل کد زیر را در فایل htaccess.خود قرار دهید :


## EXPIRES CACHING ##
<IfModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresByType image/jpg "access plus 1 year"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 1 year"
ExpiresByType image/gif "access plus 1 year"
ExpiresByType image/png "access plus 1 year"
ExpiresByType text/css "access plus 1 month"
ExpiresByType application/pdf "access plus 1 month"
ExpiresByType text/x-javascript "access plus 1 month"
ExpiresByType application/x-shockwave-flash "access plus 1 month"
ExpiresByType image/x-icon "access plus 1 year"
ExpiresDefault "access plus 2 days"
</IfModule>
## EXPIRES CACHING ##

۱۰ – عکس های گرآواتار را تنظیم کنید

سعی کنید از قسمت ” تظیمات ” سپس ” گفتگوها ” لوگوی گرآواتار را روی blank بگذارید تا سرعت بهتری را تجربه کنید . البته از زیبایی سایت شما مقداری کم میشود که باید معایب و مزایای آن را در نظر بگیرید .

۱۱ – بارگزاری دیرتر عکس ها ( LazyLoad )

منظور از لیزی لود این است که فقط عکسهایی که بازدید کننده آنها را مشاهده میکند بارگزاری شده و با این تکنیک سرعت کلی بارگزاری کاهش پیدا خواهد کرد . بازدید کننده با پایین بردن صفحه عکس ها بارگزاری شده و بازدید کننده تفاوت آن را احساس نخواهد کرد .

اینکار باعث افزایش سرعت و کاهش مصرف پهنای باند میشود زیرا کسانیکه تا پایان مطلب را نمی خوانند عکس های آن بارگزاری نمیشود . از پلاگین BJ Lazy Load استفاده کنید .

۱۲ – تعداد رونوشت ها را کاهش دهید

به صورت پیش فرض تا بی نهایت رونوشت را وردپرس ذخیره میکند که میتوان گفت تقریبا کاربردی ندارد . شما باید با استفاده از پلاگین Revision Control این تعداد را روی ۲ تا ۴ عدد قرار دهید تا اطلاعات اضافی در وردپرس شما وجود نداشته باشد .

۱۳ – جایگزینی PHP با HTML در مکان های مور نیاز

این مورد یک مقدار نیاز به دانش فنی دارد اما در کل باعث بارگزاری صفحه شما در زمان کمتری میشود البته برای مکان هایی که نیاز به تغییر ندارند و همیشه ثابت هستند باید مورد استفاده قرار بگیرد .

۱۴ – از کلودفلر استفاده کنید ( cloudflare )

در صورتی که هاست خارج از ایران دارید از این سرویس استفاده کنید زیرا باعث بارگزاری سایت شما از سرورهای نزدیک کاربر خواهید شد که سرعت شما را به صورت بالایی افزایش میدهد البته اگر از پیشنهاد ما استفاده از هاست داخل ایران میباشد زیرا سرعت بالاتری برای کاربران ایرانی نسبت به هر هاست خارجی دیگر را دارد و نیازی نیز به استفاده از کلودفلر نیست .

Gogadminoمشاهده نوشته ها

Avatar for gogadmino

من مهرداد ، علاقه‌مند به تولید محتوا و ترجمه مقالات و کتابهای روز جهان هستم. مديريت وب سایت کوروک و وبرينا را نيز بر عهده داشته و طراحی سایت و سئو را به طور حرفه‌‌ای انجام میدهم.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *